dimecres, 11 de març del 2009

exposicions orals

EXPOSICIONS ORALS

Hola una altra vegada!

Per si no ho sabíeu, també feim feina (i ens avaluen) oralment i ens ajuden a millorar la nostra expressió oral. En castellà ara treballam molt oralment, per això, cada dijous li toca a algú fer una exposició oral.

Quan la nostra mestra de castellà, na Rita, ens va comentar això, immediatament vàrem agafar un calendari i vàrem assignar les dates de cada un.

La primera exposició va ser d’en Daniel. Ell la va fer de la mitologia, i ens va contar dues històries. Una de la caixa de Pandora i l’altra del cavall de Troia.

Ens va agradar molt.

La següent exposició va ser de na Tess. La va fer d’Anne Frank i també va explicar un poquet de Hitler i la II Guerra Mundial. Però no va quedar molt clar per què va començar aquella guerra, i vàrem haver de cercar més informació d’aquells temes.

La tercera exposició la va fer n’Eva. Ella va elegir el tema de l’hípica: els cavalls, les carreres, els salts… Va ser bastant interessant.

La darrer exposició va anar del Hip Hop: la va fer na Gaby. Tractava de l’art, la moda, la música i el ball. Era molt Hop!

Aquestes són les quatre exposicions fins ara.

Ja vos anirem contant com van les altres.

Adéu!

Els Mussols Viatgers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada